Nygatan

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nygatan, Örebro


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

16 m2


Beskrivning

Inneboende sökes
Vill du dela lägenhet? Behöver du ett studentrum?

Vi är två grabbar som bor här och det finns ett ledigt rum i lägenheten. Rummet är på ca 16 kvadrat och i rummet finns en 90 säng, skrivbord och stol. Lägenheten ligger mittemot Berhn arena och är belägen centralt öster i Örebro.

Vi kommer att dela på ett nyrenoverat kök och badrum. Du kommer att få ett antal hyllor i kylen och frysen samt egna skåp i köket. Köket är fullutrustat och tillgång till diskmaskin finns.

I hyran så ingår följande:
- Tillgång till tvättstuga
- Delat kök/badrum
- Värme och vatten
- Internet
- El

Vi skriver ett hyreskontrakt som gäller 12 månader med 1 månads uppsägningstid för hyresgästen. En månadshyra i deposition kommer att krävas.

Vem är jag?
Jag är en 21 årig kille som studerar på Örebro universitet. De flesta skulle nog beskriva mig som en relativt lugn och avslappnad person. Jag tycker om att spela schack, kort och andra trevliga sällskapsspel ibland på kvällarna. Jag gör inte så mycket oväsen av mig då jag inte är någon festprisse.

Vem söker jag?
Jag söker efter en skötsam pålitlig lugn person som antingen studerar eller arbetar med fast inkomst. Du ska ha en ordnad ekonomi och inga betalningsanmärkningar. Du skall också vara rök- och djurfri.

Om det låter intressant så skicka iväg ett mail till mig och berätta lite kort om dig själv, dina tidigare boendesituationer, vad du gör, och under hur lång period du planerar att bo hos mig. Referenser från tidigare hyresvärd/arbetsgivare är ett stort plus.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro