Örnsköldsgatan

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnsköldsgatan, Örebro
Hyrdes ut: 2021-10-01
Hyra:

4898 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Husen varierar från 3-5 våningar och lägenhetsstorlekarna är ett rum och kokvrå upp till sex rum och kök. De flesta lägenheter har balkong, vissa inglasade, eller uteplats. Tvättstugorna är fristående och placerade runt om i området.
Området:
På grund av ökad smittspridning av covid-19 erbjuder vi i dagsläget inte några visningar. Bovärden kommer i de fall det är möjligt att maila mer information om lägenheten till de personer som får erbjudande.

Markbacken ligger på väster, nära centrala Örebro, dit du lätt tar dig både till fots eller med cykel. Gårdarna är bilfria och mitt i området ligger Örnsköldsparken. Markbacken har genomgått en stor renovering de senaste åren och har bland annat fått nya fasader och större balkonger. I en del hus har även hiss installerats. Intill centrum har ett nytt seniorhus på åtta våningar byggts.I centrum finns bland annat mataffär, frisör och bibliotek.I området finns förskola samt Brukets skola som har barn från förskoleklass upp till år 6.Parkeringar samt garage finns att hyra.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel