Örnsköldsgatan 151

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Örnsköldsgatan 151, Örebro
Hyrdes ut: 2016-12-01


Hyra:

9574 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nyproducerad lägenhet inredd i ljusa färger, med halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum.Lägenheten, som är 2,60 i takhöjd, har parkett i alla rum och kaklat badrum. I badrummet får du även en egen tvättavdelning med tvättmaskin, torktumlare och avlastningsytor.Balkongen är i form av ett uterum på 20-30 kvm som förbinder de tre husen.
Närområdet:Lägenheten ingår i ett projekt om 45 lägenheter fördelade i tre sexvåningshus, granne med Trängen och Örnsköldsparken.Lägenheten har tillgång till bredband via Stadsnät och Comhem.Bostäderna är energieffektiva. Extra isolering av fasader, fönster med goda energivärden samt ventilation med värmeåtervinning gör att energiförbrukningen blir låg.Vi tillämpar individuell mätning av varm- och kallvatten.Ytterligare information om projektet hittar du under /bostäder/ - /vi bygger nytt/.
Området:Markbacken ligger på väster, nära centrala Örebro, dit du lätt tar dig både till fots eller med cykel. Gårdarna är bilfria och mitt i området ligger Örnsköldsparken. Markbacken har genomgått en stor renovering de senaste åren och har bland annat fått nya fasader och större balkonger. I en del hus har även hiss installerats. Intill centrum har ett nytt seniorhus på åtta våningar byggts.I centrum finns bland annat mataffär, frisör och bibliotek.I området finns förskola samt Brukets skola som har barn från förskoleklass upp till år 6.Parkeringar samt garage finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro