Örnsköldsgatan

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnsköldsgatan, Örebro


Hyra:

7000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

65 m2


Beskrivning

Lägenhets uthyres i andra hand
På grund av arbete på annan ort kommer jag och min partner att hyra ut vår lägenheten i andra hand.

Vi kommer hyra ut lägenheten i 6 månader, med god chans för förlängning om alla är nöjda. Tillträde sker tidigast 1a december eller när Örebrobostäder handlagd ärendet.

Hyran från ÖBO är flexibel och justeras efter vattenkonsumtion. Utöver hyran tillkommer även kostnad för internet och el. Det finns ett grundutbud av tv-kanaler via ÖBO men ingen digitalbox eller extra kostnad tillkommer för detta. Lägenheten kommer hyras ut fullt möblerad.

Från dig som hyresgäst önskar vi ett bevis på anställning alternativt antagningsbesked till högskola/universitet.

Info om lägenheten

Det är en rymlig och välplanerad lägenhet med 3 rum och kök på Örebros västra sida. Den är ljus och har fönster mot öst och väst och balkongen får eftermiddagssol. Lägenheten ligger på översta våningen (4e) och grannarna märks knappt av.

Sovrummet har gott om inbyggda garderober och ser ut över innergården. I vardagsrummet finns soffa och tv. Köket är utrustat med diskmaskin och i badrummet finns en tvättmaskin som vanligtvis inte ingår i lägenhetens faciliteter. Större tvättstuga finns på innergården.

Området är lugnt och barnvänligt. Precis intill byggnaden finns Örnsköldsparken med grönområden och en bit längre bort finns Varbergaskogen med elljusspår.

Från lägenheten är det smidigt att ta sig till city och flera busslinjer passerar utanför. Bussen tar ca 7 min till centralstationen, 10 till city och passerar var 10e minut. En av dessa busslinjer fortsätter även ut till Universitetet. Det går lika fort att cykla till city om man föredrar detta.

Om du har några frågor, tveka inte att skicka ett mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel