Peppargatan 8 -20

Örebro
Lägenhet: 54 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Peppargatan 8 -20, Örebro
Hyrdes ut: 2017-03-15


Hyra:

831814795 kr

Antal rum:

54 RoK

Boyta:

87121 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:De vanliga lägenheterna är två till fyra rum och kök, från 57 till 120 kvadratmeter, med en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Varje lägenhet har en stor balkong, antingen åt söder eller väster. Tre- och fyrarummarna har fönster åt två väderstreck. En tre- och en fyrarummare har dessutom en stor terrass på 50 respektive 75 kvadratmeter.Takhöjden varierar från 2,4 meter i det övre planet till 2,7 meter i bottenplan. Utrustning och detaljer i lägenheterna har genomgående hög standard. Köken har bland annat vita luckor, keramisk häll och varmluftsugn samt kyl och frys. Diskmaskin finns i alla lägenheter, från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har ekparkettgolv med klinker i entrén. Badrummen är kaklade med klinkergolv och utrustade med tvättmaskin och torktumlare. Väggarna är vitmålade. Du kan välja fondväggar om du vill, antingen tapet eller målat. Som tillval kan du mot en extra kostnad välja inglasning av balkong, glasad duschvägg eller badkar.Alla lägenheter har ett litet förrådsutrymme på sin balkong. Dessutom finns ett antal varmförråd att hyra i bottenvåningen. Två rum och kök, 57–58 kvm, 8318–8699 kr/månTre rum och kök, 70–99 kvm, 10148–12 352 kr/månFyra rum och kök, 92–121 kvm, 11990–14795 kr/mån
Trappuppgången:Huset ramar in en trivsam gård med grönska och sittplatser och en smal damm med små broar, som leder över mellan de allmänna gräsytorna och huset. På så vis få du som bor i bottenplan mer ostört framför din bostad. På gården hittar du cykelförvaring och miljöbod i mindre byggnader. Bilparkering finns i carport med motorvärmare samt som öppen plats, med eller utan motorvärmare. Parkeringsplatserna hyrs ut separat.
Närområdet:På Peppargatan bygger ÖBO 61 lägenheter, två till fyra rum och kök, granne med den nyanlagda Grönpepparparken med utegym och pulkabacke. Moderna och bekväma hyresrätter, som är perfekta för dig som vill ha tid över till en aktiv livsstil. Inflyttning i mars-april 2017.Huset byggs som tre sammanbyggda huskroppar i fem våningar. I markplan kan du gå igenom huset, från gatan till gården, via två portiker.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro