Polhemsgatan 18

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Polhemsgatan 18, Örebro

Hyra:

5200 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2


Beskrivning

2:a centralt norr
På grund av studier på annan ort hyr vi ut vår fina tvåa vid Bromsplan möblerad från och med 1:a augusti. Härifrån har du/ni max tio minuters promenad till både Järntorget och resecentrum/centralstationen där det även går direktbussar ut mot universitetet. Gratis parkering utmed gatan i hela området.

Lägenheten är drygt 60 kvadrat och har bra planlösning; ordentligt kök med gott om förvaringsutrymme, rymligt sovrum med klädkammare, badrum med badkar samt stor uteplats.

Vi har tänkt oss att hyra ut bostaden fullt möblerad enligt följande;
Vardagsrum med stor divansoffa, soffbord, bokhylla, tv och tv-bänk.
Sovrum med 1.80-säng, två sängbord och byrå.
Kök med bänkdiskmaskin, mikrovågsugn, matbord med iläggsskiva och 4 stolar.
(Köksgeråd och porslin finns också - kan lånas eller ställas undan.)
Uteplats med mindre möbelgrupp och grill.
Möblerna är fina och moderna.

Alla rum utom badrummet renoverades år 2012; genomgående ljusa tapeter, nya vitvaror, induktionsugn och vita skåpluckor i köket.
Badrummet kommer att totalrenoveras i september (vilket tar 3 veckor - under den tiden ordnar hyresvärden alternativa duschmöjligheter och ger ett hyresavdrag på ca 1500 kr som kompensation för "krånglet".)

Vårt enda krav är att du är skötsam och ordentlig. Eftersom vi fick köa i tio år för att få kontraktet och ogärna vill bli av med det tänker vi oss i första hand en sansad och inte alltför partysugen hyresgäst ;)

För att vi ska få tillstånd till andrahandsuthyrning krävs dessutom att du kan dokumentera din inkomst.

Kontrakt skrivs (till att börja med) fram till årsskiftet med två månaders ömsesidig uppsägningstid. En månadshyra lämnas i deposition.

Ber verkligen om ursäkt för den katastrofalt dåliga och stökiga bilden. Vi bor i Uppsala men kommer att vara i Örebro under tisdag-torsdag nästa vecka. Då finns det möjlighet att få fler bilder mailade till sig eller att komma och kika på lägenheten ;)

Vänligen,

Ellinor och Alexander

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro