Prominentvägen 5C

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Prominentvägen 5C, Örebro


Antal rum:

3 RoK

Boyta:

92 m2


Beskrivning

Oppboga: Radhus med trädgård och optisk fiber
Nu finns ett litet mysigt radhus med uteplats och trädgård i västerläge ledigt i Oppboga strax utanför Fellingsbro, 25 min från Örebro. På bottenplan finns kök, badrum, sovrum och vardagsrum med öppen spis i ena hörnet, där man kan ha stearinljus, men inte elda på riktigt. I källaren finns två små hobbyrum/gästrum och ett förråd.

Härifrån pendlar man lätt (med bil) till både Örebro, Arboga, Köping och Lindesberg. Bussförbindelser finns i närheten, men är inte täta, så den som hyr hos oss bör ha bil.

Oppboga är ett fint litet brukssamhälle där det finns ca 30 lägenheter i de gamla bruksgårdarna samt några villor och hästgårdar. Nedanför samhället rinner Arbogaån mycket vackert. Det är fem minuter med bil in till Fellingsbro, där det finns en mycket bra och omtyckt skola, butiker och övrig samhällsservice som vårdcentral, apotek och bibliotek.

Lägenheterna ligger i åtta olika småhus och radhus med stora gräsområden utanför dörren och natur och skog runtomkring. Det är lugnt och tyst. Här finns också en mycket aktiv bouleklubb och gemenskap med trevliga grannar. Många i området har bott mycket länge.

Idag finns Stadsnät i lägenheten, vilket genom optisk fiber ger möjlighet till 100 Mb internet, bredbandstelefoni och ett enormt teveutbud för den som vill.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall hyra)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt, för kreditupplysning)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in anmälan utan dessa uppgifter, för den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

OBS! Utomhusbilden med snö visar radhuset, men vi saknar bilder inifrån just den här lägenheten. Inomhusbilderna är från andra, lite större, lägenheter i området. De båda sista bilderna visar miljön i byn Oppboga och Arbogaån som rinner förbi.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro