Restalundsvägen 38

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Restalundsvägen 38, Örebro
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

7558 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:I det sex våningar punkthuset på Restalundsvägen 38 har vi skapat 19 bostäder för ÖBO Senior. Hiss finns förstås.Alla lägenheter har extra stora balkonger eller uteplatser. Lägenheterna har tvättutrustning med rymliga avlastningsytor i badrummen. Vi tillämpar individuell mätning av vatten. I bottenvåningen har vi tillsammans med de boende utformat en gemensamhetslokal med köksinredning. Här finns det möjlighet att träffa sina grannar under trevliga former, både ute och inne. Lokalen kan också bokas av hyresgästerna, till exempel för övernattande gäster och anhöriga.
Närområdet:Under 2007 byggde ÖBO Eyrafältet. Kvarteret ligger granne med Eyrabadet, Idrottshuset och Behrn Arena.Här har vi byggt 85 lägenheter i storlekar från två till fyra rum och kök, fördelade i tre hus. Två av husen är punkthus och det tredje ett längre flerbostadshus som varierar från fem till sju våningar.husen har hiss. Fasaderna är putsade och har inslag av metall som dekorelement.
Området:Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns Svartån som rinner rakt genom stan med medeltidsslottet på en holme mitt i ån. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Och här finns, förstås, ÖBOs bostäder.ÖBO äger många centrala fastigheter, och har mycket att erbjuda dig som söker ett centralt boende. Nybyggt och fräscht, äldre charmiga hus, eller radhus en kort cykeltur från innerstan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro