Rudbecksgatan 14

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Rudbecksgatan 14, Örebro
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

6876 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

85 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:Vanliga bostäder har blivit seniorbostäderDe här trappuppgångarna har tidigare fungerat som vanliga bostäder. Det betyder att det till att börja med kan finnas yngre hyresgäster kvar. I takt med att de yngre boende flyttar ut hyrs lägenheterna ut som seniorbostäder.
Närområdet:Mitt i centrala Örebro, ett stenkast från Drottninggatan och Våghustorget, finns ÖBOs seniorbostäder på Rudbecksgatan. I två trapphus, med 20 lägenheter i varje, hyrs de vanliga lägenheterna ut som seniorbostäder.Boendet är funktionellt med tillgång till hiss. Hissen går även till garaget under huset.I nr 14 finns en rymlig gemensamhetslokal med övernattningsrum.
Området:Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns Svartån som rinner rakt genom stan med medeltidsslottet på en holme mitt i ån. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Och här finns, förstås, ÖBOs bostäder.ÖBO äger många centrala fastigheter, och har mycket att erbjuda dig som söker ett centralt boende. Nybyggt och fräscht, äldre charmiga hus, eller radhus en kort cykeltur från innerstan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro