Salsmästaregatan 10

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Salsmästaregatan 10, Örebro
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

4738 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Almby, som till största delen består av villor, ligger cirka två kilometer sydöst om centrala Örebro. Här har ÖBO ett femtiotal lägenheter i låghus på Salsmästaregatan. Lägenheterna är på ett till tre rum och kök med uteplats eller balkong. Närmaste service hittar du i Tybble centrum. Salsmästargatan ligger inom gång- och cykelavstånd från Örebro universitet och har goda bussförbindelser till och från city. Området:

.Näsbyås ligger inom promenadavstånd från Hjälmaren och naturreservatet Oset. Här finns också fina promenadstråk och sittplatser för den picknick-sugne. Med hjälp av cykeln kommer du också snabbt till Naturens Hus och Rynningeviken på andra sidan Svartån. Livsmedelsbutiker finns på flera håll, med bara ett par minuter på cykeln. I området mellan Österplan och Tybble finns bland annat flera livsmedelsbutiker, blomsteraffärer, frisörer och restauranger. Livsmedel finns också i närbelägna Ormesta.

Området:

Tybble/Sörby/Almby är ett lugnt område med närhet både till centrala Örebro och universitetet. I Tybble centrum hittar du mataffär, bank, frisör, blomsterbutik, restaurang med mera. I områdets utkant ligger Tybbleparken med generösa grönområden, pulkabackar och en stor lekplats. I närområdet finns även förskola och grundskola från år F-9.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro