Schantzgatan 2b

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Schantzgatan 2b, Örebro


Hyra:

2500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

1:A på norr för veckopendlare
Välkommen att hyra vår fina etta på 3:e våningen på Norr i Örebro, nära till pizzeria, Indisk restaurang och mataffärer. Perfekt för pendlare som studerar eller jobbar med endast 6 minuter cykelavstånd till Centralstationen, 5 minuter till Universitetssjukhuset och 17 minuter till Örebro universitet.

Lägenheten är totalt 23 kvadratmeter och har en köksdel i hallen med kyl, frysfack samt två kokplattor. Huvudrummet har parkettgolv, är fyrkantigt med stort fönster med fin utsikt. Badrummet har våtrumsmatta men är i övrigt helkaklat, och utrustat med dusch, toalett, handfat och tvättmaskin. Lägenheten är smakfullt möblerad med helt nya möbler - en dubbelsäng, en extrasäng (under dubbelsängen) bord/skrivbord med fyra stolar, gardiner, matta, tv samt klädförvaring. Lägenheten är övergripande i fint skick och köksdelen är nyrenoverad.

Hyran är låg då vi ibland använder lägenheten som övernattningslägenhet på helgerna, fredag kväll - söndag eftermiddag samt vissa helgdagar. Vi bor i Stockholm men har släkt i Örebro som vi hälsar på ca 1- 2 gånger/månad. Därför vore det ultimata upplägget att hyra ut till en veckopendlare som ändå inte vill distribuera lägenheten på helgen och under helgdagar (om vi inte ska använda lägenheten går det självklart bra att använda den även under helger och helgdagar, det löser vi med god kommunikation och framförhållning). Rent praktiskt innebär det att de helger som vi vill använda lägenheten så plockar hyresgästen undan saker som ligger framme, städar övergripande och tar bort sängkläder.

Vi ser två alternativ - uthyrning tisdag - torsdag för 2500 kr/månad, eller måndag - fredag för 3500 kr/månad.

Lägenheten uthyres från och med 2 januari 2017 och kan visas från och med 28 december (överenskommelse om uthyrning kan dock göras innan). I hyran på 3500 kr/månad ingår el, vatten, värme, kabeltv och bredband. Rökfria hyresgäster utan husdjur önskas.

Ta gärna kontakt med oss om du har frågor!

vänligen, Joel & Anna

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro