Slottsgatan 6E

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Slottsgatan 6E, Örebro
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

7584 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

52 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:Lägenheterna, oavsett storlek, har en modern form där ett rum inte alltid har en given funktion. Matplats, sovrum eller lounge – du kan ofta låta kreativiteten styra och inreda efter dina behov. Inte helt enkelt att möblera alla gånger, men spännande!
Utrustning och detaljer i lägenheterna har genomgående hög standard. Köken har bland annat induktionshäll och varmluftsugn samt kyl, frys och diskmaskin. Samtliga lägenheter har ekparkettgolv med klinker i entrén. Badrummen är kaklade med klinkergolv och utrustade med kombimaskin för tvätt och torkning. Du som flyttar hit har chansen att välja fondtapeter istället för målade väggar. Citylägenheterna har inga balkonger, men du har tillgång till fina gemensamma terrasser på taken.
Området:Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns Svartån som rinner rakt genom stan med medeltidsslottet på en holme mitt i ån. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Och här finns, förstås, ÖBOs bostäder.ÖBO äger många centrala fastigheter, och har mycket att erbjuda dig som söker ett centralt boende. Nybyggt och fräscht, äldre charmiga hus, eller radhus en kort cykeltur från innerstan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro