Södra Allén

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Allén, Örebro


Hyra:

3750 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Stort möblerat rum i delad lght i city
Fräscht rum ca 20 kvm, med nyslipat parkettgolv och ljusa tapeter i en lägenhet några trappor upp med fin utsikt. Här är det lugnt och ändå nära shopping o restauranger i city. Det är även nära tåg, busshållplats, mataffär, badhus, bibliotek och gym. Rummet är stort och ljust. Det är möblerat med säng, soffa, litet skrivbord med kontorsstol och matbord. En egen garderob i hallen hör till. Solig balkong finns. Sängkläder, lakan och handdukar ingår ej. (Kan ordnas mot extra avgift).
Alla rum utgår från hallen och har dörrar, så det är inget genomgångsrum. Vi delar på kök, badrum (dusch o badkar) och hall (40 kvm, inkl. rum).
Jag är rökfri och önskar att du också är det.
Uthyres företrädesvis till en kvinnlig student och/eller en veckopendlare. Fungerar det bra finns möjlighet till förlängning. Ledig från 1:a maj. Hyran betalas månadsvis i förskott, deposition i samband med kontraktsskrivning. Gatan utanför har fri bilparkering.
Finns intresse är du välkommen att mejla och skriv gärna några rader om dig själv och vilken period du skulle önska hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro