Södra Allén

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Allén, Örebro


Hyra:

3750 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2


Beskrivning

Stort möblerat rum i city
Lägenheten är fräscht med parkettgolv och ligger tre trappor upp. Området är lugnt och ligger bara några kvarter från Krämaren mitt i city. Det är nära till tåg och busshållplats, bad, bibliotek och gym. Rummet är stort, ca 23 kvm. Det är möblerat med säng, soffa och matbord. Egen garderob i hallen hör till och balkong.
Vi delar på kök, badrum (dusch o badkar) och hall och de ytor du har tillgång till uppgår till drygt 40 kvm. Rummet utgår från hallen mitt i och har dörr, så det är inget genomgångsrum.
Jag är en lugn, rökfri, ansvarstagande person och önskar att du också är det. Jag har hund i bland.
Uthyres företrädesvis till student och/eller en veckopendlare, helst tjej. Ledig omgående och fram till årsskiftet med möjlighet till förlängning. Hyran betalas månadsvis i förskott, deposition i samband med kontraktsskrivning. Gatan har fri bilparkering. Sängkläder, lakan och handdukar ingår ej. Husgeråd ingår.
Om intresse finns är du välkommen att mejla. Skriv några rader om dig själv och vilken period du skulle önska hyra och ditt telefonnummer. Jag har ingen brådska utan tycker det är viktigt att hitta rätt person, är annonsen kvar så är rummet ledigt.
Maria

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro