Södra Belltorpsvägen

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Södra Belltorpsvägen, Örebro
Hyrdes ut: 2021-07-01
Hyra:

8392 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Kvarteret Marsvinet är bebyggt med sex fyravåningsbyggnader med totalt 72 lägenheter och färdigställdes i januari 2017. Samtliga lägenheter har balkong eller uteplats och är byggda kring en gemensam utemiljö. Närområdet är mycket inbjudande och lugnt med blandad bebyggelse. Det är nära till grönområden, köpcentrum, förskola och all annan service samt allmänna kommunikationer.

Strax söder om Örebro centrum ligger Adolfsberg med närhet till både lokala centrum, skolor och friluftsområden. Adolfsberg är en stadsdel som etablerads för bostäder redan på 60-talet och där det idag är fullt bebyggt med villor, bostadsrättter och hyresrätter.

Det finns flertalet lokala centrum med all tillgänglig service. I närheten ligger natur- och kulturreservatet Sommarro. Här bjuds på fina promenadstigar i lummig skog med möjlighet att ta ett skogsbad på bröllopsstigen eller stanna till vid vigsellunden och kärlekens träd. Sommarro värdshus har anor från 1700-talet. Angränsande mot naturreservatet ligger Lugnets idrottsplats.

Örebro centrum nås enkelt med en cykeltur eller med buss som som avgår med täta mellanrum.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel