Sturegatan 8b

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sturegatan 8b, Örebro


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

27 m2


Beskrivning

Örebros bästa läge, Öster
Lägenhet med kokvrå uthyres möblerad i andrahand. Gäller perioden 1 september 31 december. (Ev. Förlängning till och med 31 maj 2017)

Fullt utrustad med 47 smart-tv, stereo, 180 cm kontinentalsäng, Howardsoffa, orientalisk matta, bibliotek med den finaste av litteratur på både svenska och engelska, orkidéer och vita väggar med tavlor av Karl Patric Näsman. Kabel tv, supersnabbt bredband 50/10, trevliga grannar. Utsikt mot stadsparken. Nära stan, universitet och Wadköping. Nära till matbutiken. Ja, nära till allt du behöver. Naturen, svartån och ÖKK Örebros bästa gym. Fullt utrustat kök med det lilla extra. Wokpanna för det asiatiska, pastamaskin för italianfantasten, gryta för långkok och pulled pork. Espressomaskin för den caffe latte älskande hyresgästen. Ge dig själv en optimal start på dagen i denna underbara lägenhet. Perfekt för en student eller som övernattningslägenhet.

I hyran ingår el (självfallet från vind- och vattenkraft) och bredband.

Totalpris 6,000:-

Hör av dig via mail och berätta lite om dig själv och vad du har för agenda så kanske du blir den lycklige innehavaren av denna superba bostad.

Allt gott,
Axel

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro