Talby 508

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Talby 508, Örebro

Hyra:

6943 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

86 m2


Beskrivning

Odensbacken: Liten villa med lantligt läge
Talby, som är en ombyggd gammal skola ligger naturskönt 1 km utanför Odensbacken. Här finns den gamla lärarbostaden ledig för omgående inflytt. Den skall renoveras och kostar efter renoveringen 6 943 kr/månad. Värme och kabelteve ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

Det lilla huset är i två plan och räknas som 86 kvm men är egentligen större, då det finns rum med snedtak på övervåningen. När man kommer in i den rymliga hallen har man vardagsrummet till vänster, ett stort kök rakt fram, badrum och en klädkammare till höger och här går också trappan upp till plan två. Däruppe finns ytterligare ett toarum, en hall med en liten klädkammare och två sovrum. Tvättstuga finns i källaren på huset intill. Alla tre husen i Talby drivs med klimatvänlig bergvärme.

Området består av sammanlagt 14 lägenheter i tre små faluröda hyreshus. Fasader, tak och fönster renoverades under 2013-2014. Man har som hyresgäst tillgång till en enorm trädgård, där det finns både körsbär, svarta vinbär och ett och annat äpple att tillgå.

Talby är en liten lantlig idyll utanför samhället Odensbacken, där all önskvärd samhällsservice finns att tillgå - matbutiker, apotek, skola, vårdcentral, pizzerior, kondis etc. Bussförbindelserna in till Örebro är goda, men det är ändå bra om man har bil, då det är en dryg km att ta sig till busshållplats.

OBS! Utomhusbilderna visar huset som annonsen gäller. Då vi saknar aktuella bilder inifrån den lilla villan, visar vi inomshusbilder från andra likvärdiga lägenheter i området.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro