Talby 506A

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Talby 506A, Örebro

Hyra:

3125 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

35 m2


Beskrivning

Odensbacken: Etta i markplan ledig omgående
Talby, som är en ombyggd gammal skola ligger naturskönt 1 km utanför Odensbacken. Här finns en etta ledig för omgående inflytt. Den är genomgående med köksfönster och badrumsfönster i norr och vardagsrummet i söder. Den ligger ljust och fint i markplan och hyran är låg, 3 125 kr/månad (2015 års nivå, den höjs snart några tior).

Lägenheten är till ytan 35 kvm och väldisponerad. När man kommer in har man badrummet till höger, köket rakt fram och sedan in också till höger, vardagsrummet sträcker sig till vänster och direkt till vänster under en trappa finns en mycket rymlig klädkammare.

Tvättstuga finns i källaren, huset har klimatvänlig bergvärme. Värmen samt kabelteve ingår i hyran till AB-hem, och hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

Området består av sammanlagt 14 lägenheter i tre små faluröda hyreshus. Fasader, tak och fönster renoverades under 2013-2014. Man har som hyresgäst tillgång till en enorm trädgård, där det finns både körsbär, svarta vinbär och ett och annat äpple att tillgå.

Talby är en liten idyll utanför samhället Odensbacken, där all önskvärd samhällsservice finns att tillgå - matbutiker, apotek, skola, vårdcentral, pizzerior, kondis etc. Bussförbindelserna in till Örebro är goda, men det är ändå bra om man har bil, då det är en dryg km att ta sig till busshållplats.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro