Talby 504B

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Talby 504B, Örebro

Hyra:

4859 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

68 m2


Beskrivning

Odensbacken: Mysig tvåa med snedtak
Talby, som är en ombyggd gammal skola ligger naturskönt cirka 1 km utanför Odensbacken. Den lediga lägenheten är en tvåa på 68 kvm som ligger ljust och fint en trappa upp och har fönster norr och öster. Hela lägenheten renoverades i augusti 2013.

När man kommer in hallen har man köket direkt till vänster, en klädkammare till höger. Lite längre fram i korridoren ligger ett helkaklat badrum, sovrum och vardagsrum. Tvättstuga finns i källaren. Huset har klimatvänlig bergvärme som ingår i hyran. Elavtal tecknar hyresgästen själv. Hyran ligger på 4 859 kr/månad (2015 års nivå).

Talby är en liten idyll strax utanför Odensbacken, där all önskvärd samhällsservice finns att tillgå - matbutiker, apotek, skola, vårdcentral, pizzerior, kondis etc. Bussförbindelserna in till Örebro är goda.

Området består av 14 lägenheter i tre små faluröda hyreshus. Fasader, tak och fönster renoverades under sommaren 2013. Man har som hyresgäst tillgång till en enorm trädgård, där det finns både körsbär, svarta vinbär och ett och annat äpple att tillgå.

Intresseanmälan hos AB-hem för denna lägenhet görs via email - du klickar "Mejla annonsören". För att vi skall kunna behandla din ansökan är det av yttersta vikt att följande uppgifter finns med:

- namn (bådas namn om ni är två som skall hyra)
- telefon
- personnummer (obligatoriskt, för kreditupplysningen)
- årsinkomst (jobb/studier/annat)
- om ni behöver borgenär: dennes namn, mobil och personnummer

Det är ingen idé att skicka in anmälan utan dessa uppgifter, för den kan vi inte behandla. Dessutom är det trevligt om ni anger familjens storlek, referenser från tidigare hyresvärd, ev. uppsägningstid ni har nu samt gärna några extra rader om er själva.

Efter ansökan tar vi kontakt med er. Vid seriöst intresse ordnar vi tid för visning.

Välkommen!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro