Talby 506B, Odensbacken

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Talby 506B, Odensbacken, Örebro

Hyra:

5683 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

88 m2


Beskrivning

Odensbacken, Talby: Rymlig tvåa på landet
Talby, som är en ombyggd gammal skola ligger naturskönt en kilometer utanför Odensbacken. Den lediga trean ligger ljust och fint en trappa upp och har fönster i tre väderstreck, öster, söder och norr. Det är en rymlig lägenhet på hela 88 kvm som kostar bara 5 683 kr/månad. Värme och kabelteve ingår i hyran till AB-hem, hyresgästen tecknar eget abonnemang för hushållsel.

Man kommer först in i en stor hall där man har köket till höger och ett stort sovrum till vänster. I sovrummet finns en stor klädkammare man kan gå in i. Längre in i lägenheten finns vardagsrummet och ytterligare ett sovrum. Lägenhetern har separat toa och badrum.

Området består av 14 lägenheter i tre små faluröda hyreshus. Fasader, tak och fönster renoverades under sommaren 2013. Man har som hyresgäst tillgång till en enorm trädgård, där det finns både körsbär, svarta vinbär och ett och annat äpple att tillgå. Tvättstuga finns i källaren. Hela området drivs med klimatvänlig bergvärme

Talby är en liten idyll strax utanför Odensbacken, där all önskvärd samhällsservice finns att tillgå - matbutiker, apotek, skola, vårdcentral, pizzerior, kondis etc. Bussförbindelserna in till Örebro är goda, men det är bra om man har bil.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro