Termikgatan

Örebro
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Termikgatan, Örebro
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

5265 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

33 m2

VåningsplanVåningsplan:

0

Hyresvärdens beskrivning

Två kilometer från centrala Örebro växer Södra Ladugårdsängen fram - ett nytt bostadsområde med högklassig vardagsarkitektur och gröna gårdar där totalt ca 3 000 nya bostäder skall uppföras. Omgivningen berikas av natur- och rekreationsområden, golfbana, racketcentrum, badanläggning och naturreservat. Med närhet till city finns även livsmedel- och service några minuter bort med buss eller bil. Här färdigställer vi Glidplanet med 156 lägenheter utmed Termikgatan och Girogatan.

Glidplanet betonar hållbarhet – ekonomiskt, socialt och miljömässigt. Lamellhusens volymer formar ett uppbrutet storgårdskvarter och ett parkeringshus med träfasad som integreras invid bebyggelsen. Fasaderna bekläs med skiffer, träpanel och träspaljéer som varvas av grön växtlighet.
Kvarteret är utformat för att möjliggöra ett tillskott av mindre, smarta och urbana bostadslägenheter.

Glidplanet har en mycket hög miljöprofil och här du kan vara säker på att din energianvändning har gröna och förnybara källor. För att värma din lägenhet använder sig kvarteret av bergvärme som i sin tur drivs av solen, genom solcellerna på taket. Ventilationen i lägenheterna omhändertar spillvärme när den rensar luften i bostaden. Genom att återvinna värmeenergin från inneluften krävs mindre energi för uppvärmning! Likaså förses husen med gröna tak.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel