Tornfalkgatan 1

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Tornfalkgatan 1, Örebro
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

4646 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:På gården Tornfalkgatan 1-23 finns ett av Öbos seniorboenden. För att öka tillgängligheten för de boende finns två hissar på Tornfalkgatan 13-15, samt en på Tornfalkgatan 1?3.På Tornfalkgatan 3 finns en gemensamhetslokal som används flitigt för träffar, kurser och för övernattande gäster. Gården har gjorts extra ombonad med boulebana, pergola och egen grillplats, allt för en ökad trivsel.
Närområdet:Husen är putsade i ljusa färger och har två eller tre våningar. Lägenhetsstorlekarna varierar från ett till fem rum och kök. I stort sett alla lägenheter har balkong eller uteplats. Tvättstugorna är fristående och finns på flera platser i området. Huset har hiss.
Området:Oxhagen är beläget ca två kilometer från centrala Örebro. Området är fördelat på 16 bilfria gårdar, och är på det sättet mycket barnvänligt. I området finns förskola och skola från år F-6.Strax intill området hittar du Varbergaskogen med motionsspår och promenadstråk. Inte långt från Oxhagen ligger Haga centrum med bland annat mataffär, bad, gym och bibliotek.En central väg leder in till området, i anslutning till den finns parkeringsplatser och garage att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro