Trumpetaregatan 11b

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Trumpetaregatan 11b, Örebro


Hyra:

6500 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

51 m2


Beskrivning

Fin 2a nära centrum
Jag och min sambo hyr ut vår bostadsrätt. Det är en 2a på 50 kvm vid Rosta Centrum (Väster), ca 10 min promenad från Våghustorget. Läget är lugnt och ligger nära både matbutiker, bra snabbmatställen och fina naturområden. Vi hyr ut på grund av jobb och studier på annan ort. Lägenheten hyrs ut från mitten av juli till mitten av januari. Exakta datum är flexibla och det finns möjlighet att få tillgång tidigare om så önskas. Hyran är 6500 kr i månaden och det inkluderar allt förutom hemförsäkring (som ni måste teckna själva). Lägenheten hyrs ut möblerad, med viss köksutrustning etc. efter överenskommelse. Lägenheten har:

Balkong i söderläge med utsikt över ån
Kyl och frys
Diskmaskin
Badkar
100 Mbit ner och 10 Mbit upp (Fiber)
TV och normalt kanalutbud
Tvättstuga med torktumlare och torkrum som ligger i samma hus
Gemensam grillplats
Cykelgarage
Parkeringsmöjligheter finns

Vi letar efter en skötsam och ansvarsfull person eller par som kommer att ta väl hand om lägenheten och som vill bo kvar under hela perioden. Ni är rökfria och djurfria, och har fast inkomst utan betalningsanmärkningar. En månadshyra betalas i deposition vid inflytt, som återbetalas vid utflytt.

Kontakta mig gärna om ni har frågor, och om ni är intresserade så skicka ett mail där ni berättar lite om er själva så återkommer jag!

Med vänliga häsningar, Carl

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro