Tunnbindargränd

Örebro
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tunnbindargränd, Örebro
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

9005 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

75 m2

VåningsplanVåningsplan:

0

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Lägenheterna har renoverats helt och hållet under 2019, med nya ytskikt påväggar och golv. Lägenheterna får nya fönster och fönsterdörrar. Alla dörrartill lägenheterna breddas för bättre tillgänglighet och blir säkerhetsklassade.

Badrummen renoveras med kaklade väggar och plastmatta pågolv. I de flesta lägenheter finns det plats för att installera egentvättmaskin.

Köken får ny inredning i vitt med mörka bänkskivor och kakladvägg över diskbänken. Kyl och frys samt hällspis är standard.

I köket läggs ett nytt linoleumgolv, medan den andrarummen har slipad ekparkett. Även hallen har ekparkett, men närmast entrédörrenlägger vi klinker.

Väggarna i kök och hall målas i vitt. Övriga rumtapetseras.

Den stora innergården i ditt kvarter erbjuder bådasittplatser, gräsytor för spring, lekplatser och planteringar. Den får en sistafinputsning när alla lägenheter är renoverade nästa sommar. Då kompletterar viden även med fler cykelplatser. 

En gemensam tvättstuga finns i huset.


Närområdet:Alldeles intill citykärnan finns centrala söder. Här finns blandad bebyggelse med hus från hela seklet. Här finns något både för det lilla hushållet och för barnfamiljerna.Här ligger också Krämaren, ett av Örebros högsta hus med en fantastisk utsikt över hela staden. Området: Centrala Örebro har allt man kan begära! Här finns Svartån som rinner rakt genom stan med medeltidsslottet på en holme mitt i ån. Här finns stadens hela utbud av affärer, restauranger, pubar, biografer och teatrar. Och här finns, förstås, ÖBOs bostäder.ÖBO äger många centrala fastigheter, och har mycket att erbjuda dig som söker ett centralt boende. Nybyggt och fräscht, äldre charmiga hus, eller radhus en kort cykeltur från innerstan.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel