Varbergagatan 33

Örebro
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Varbergagatan 33, Örebro
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

11388 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

102 m2

Våningsplan:

4


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nyproduceraqd lägenhet med 20 kvm stor terass.Vi skapar ett rymligt kök med ny inredning i vitt, nya bänkytor, spis med häll och spiskåpa samt  separata kyl- och frysskåp. . Mot en extra kostnad kan du välja detta som tillval: Diskmaskin, Tvättutrustning samt badkar.
Vi skapar också ett stort badrum. Badrummen kaklas..Duschplats är standard.  Här finns också  en tvättavdelning med plats för  tvättmaskin och torktumlare, om du så vill. .
Närområdet:Området byggdes 1962-66 och här finns drygt 1600 lägenheter. Husen består av tre- eller fyravåningshus och merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I vissa uppgångar finns det hiss. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1 rum och kokvrå upp till sex rum och kök. Sedan några år tillbaka har en större renovering/ombyggnad påbörjats i området. Lägenheterna får bl.a nya kaklade badrum samt ombyggda kök med nya vitvaror. Även gårdsmiljön ses över.
Området:I Varberga är det aldrig långt till grönskan. Gårdarna är lummiga och har gott om utrymme för både stora och små. Längs med området sträcker sig rymliga gräsmattor, som möts av Varbergaskogen - populär bland svampplockare och motionärer. Utomhusbadet erbjuder svalka och lek. I Varbergaparken ordnas underhållning sommartid. Varberga torg är en trevlig mötesplats där du har ett brett serviceutbud och ÖBOs bovärdskontor. I centrum finns dessutom ett aktivitetshus med förenings- och kulturaktiviteter för de flesta åldrar. Varberga ligger 3,5 km från centrala Örebro, ca 15 minuters restid med buss eller cykel. Garage och parkeringsplatser finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro