Varbergagatan

Örebro
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Varbergagatan, Örebro
Hyrdes ut: 2021-12-15
Hyra:

11799 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

126 m2

Våningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Under sommar/höst 2021 kommer vi att renovera Varbergagatan 111-115 med nya ytskikt på väggar och golv i hela lägenheten. Diskmaskin ingår i lägenheter från 2 rok och uppåt.  OBS! Individuell mätning av vatten.

Badrummet förbereds för installation av tvättmaskin som du kan välja som ett tillval. En maskin kan endast installeras om badrummet har ett planerat utrymme, se planlösning på lägenheten.

Gårdarna kommer inte att vara klara vid inflyttningen i december och störande arbeten kan förekomma i närområdet.


Närområdet:Området byggdes 1962-66 och här finns drygt 1600 lägenheter.Husen består av tre- eller fyravåningshus och merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I vissa uppgångar finns det hiss.Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1 rum och kokvrå upp till sex rum och kök.
Området:
På grund av ökad smittspridning av covid-19 erbjuder vi i dagsläget inte några visningar. Bovärden kommer i de fall det är möjligt att maila mer information om lägenheten till de personer som får erbjudande.

I Varberga är det aldrig långt till grönskan. Gårdarna är lummiga och har gott om utrymme för både stora och små. Längs med området sträcker sig rymliga gräsmattor, som möts av Varbergaskogen - populär bland svampplockare och motionärer. Utomhusbadet erbjuder svalka och lek. I Varbergaparken ordnas underhållning sommartid. Varberga torg är en trevlig mötesplats där du har ett brett serviceutbud och ÖBOs bovärdskontor. I centrum finns dessutom ett aktivitetshus med förenings- och kulturaktiviteter för de flesta åldrar. Varberga ligger 3,5 km från centrala Örebro, ca 15 minuters restid med buss eller cykel. Garage och parkeringsplatser finns att hyra.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel