Varbergagatan

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Varbergagatan, Örebro
Hyrdes ut: 2019-02-01


Hyra:

5794 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Trappuppgången:

Nu kan du anmäla dig till de lägenheter vi bygger om till modern standard på Varbergagatan 85–86. Det finns lägenheter från två till tre rum och kök. Inflyttning blir 1 februari 2019.

De första sju åren har vi en särskild rabatt på bostäderna genom att vi fått ett renoveringsstöd. Det innebär att du får en lägre hyra  de första sju åren. 

Två rum och kök, 49 kvm, grundhyra 5 847 kr/mån

Rabatt år 1–5: 833 kr/mån
Rabatt år 6: 625 kr/mån
Rabatt år 7:  416 kr/mån

Två rum och kök, 61 kvm, grundhyra 6 756 kr/mån

Rabatt år 1–5: 962 kr/mån
Rabatt år 6: 722 kr/mån
Rabatt år 7:  481 kr/mån

Tre rum och kök, 70 kvm, grundhyra 7 782 kr/mån

Rabatt år 1–5: 1 108 kr/mån
Rabatt år 6: 831 kr/mån
Rabatt år 7:  554 kr/mån

Individuell mätning av kall- och varmvatten är standard. Det innebär att du betalar för allt vatten du använder, både varmt och kallt.

Lägenheterna renoveras helt och hållet, med bl nya ytskikt på väggar och golv, ny utrustning i kök och badrum och nya fönster, dörrar och garberober. Bostäderna blir även mer tillgängliga.

Här kan du läsa mer om utrustningen i bostäderna:
http://www.obo.se/sv/Bostader/Vi-bygger/Varbergagatan-8589/

Lägenhetsförråd finns i källaren. Det finns ingen hiss. På gården skapar vi ny cykelförvaring med låsbara cykelställ.

Bra att veta: På grund av ombyggnation i närliggande hus och trapphus förekommer en del buller och störningar.Närområdet:Området byggdes 1962-66 och här finns drygt 1600 lägenheter.Husen består av tre- eller fyravåningshus och merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I vissa uppgångar finns det hiss.Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1 rum och kokvrå upp till sex rum och kök.
Området:I Varberga är det aldrig långt till grönskan. Gårdarna är lummiga och har gott om utrymme för både stora och små. Längs med området sträcker sig rymliga gräsmattor, som möts av Varbergaskogen - populär bland svampplockare och motionärer. Utomhusbadet erbjuder svalka och lek. I Varbergaparken ordnas underhållning sommartid. Varberga torg är en trevlig mötesplats där du har ett brett serviceutbud och ÖBOs bovärdskontor. I centrum finns dessutom ett aktivitetshus med förenings- och kulturaktiviteter för de flesta åldrar. Varberga ligger 3,5 km från centrala Örebro, ca 15 minuters restid med buss eller cykel. Garage och parkeringsplatser finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel