Varbergagatan 63Terass

Örebro
Lägenhet: 54 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Varbergagatan 63Terass, Örebro
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

821911790 kr

Antal rum:

54 RoK

Boyta:

68103 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu bygger vi nya terasslägenheter på taket till varbergagatan 63. Klara för inflyttning 1 nov 2016. Det blir parkett i alla rum. Badrummen får kaklade väggar och klinkergolv. Diskmaskin, badkar,  tvättmaskin och torktumlare är tillval. 
Trappuppgången:Det kommer att installeras hiss i denna uppgång. Alla lägenheter förses med porttelefon.
Närområdet:Området byggdes 1962-66 och här finns drygt 1600 lägenheter.Husen består av tre- eller fyravåningshus och merparten av lägenheterna har balkong eller uteplats. I vissa uppgångar finns det hiss.Lägenhetsstorlekarna varierar mellan 1 rum och kokvrå upp till sex rum och kök.Sedan några år tillbaka har en större renovering/ombyggnad påbörjats i området. Lägenheterna får bl.a nya kaklade badrum samt ombyggda kök med nya vitvaror. Även gårdsmiljön ses över.
Området:I Varberga är det aldrig långt till grönskan. Gårdarna är lummiga och har gott om utrymme för både stora och små. Längs med området sträcker sig rymliga gräsmattor, som möts av Varbergaskogen - populär bland svampplockare och motionärer. Utomhusbadet erbjuder svalka och lek. I Varbergaparken ordnas underhållning sommartid. Varberga torg är en trevlig mötesplats där du har ett brett serviceutbud och ÖBOs bovärdskontor. I centrum finns dessutom ett aktivitetshus med förenings- och kulturaktiviteter för de flesta åldrar. Varberga ligger 3,5 km från centrala Örebro, ca 15 minuters restid med buss eller cykel. Garage och parkeringsplatser finns att hyra.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro