Versgatan 22D

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Versgatan 22D, Örebro
Hyrdes ut: 2015-12-01


Hyra:

4353 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Renovering Versgatan
Med start februari 2015 kommer samtliga lägenheter och radhus på Versgatan att renoveras. Renoveringen beräknas pågå i två år. Det kommer ske omfattande markarbeten vilket kommer medföra störande ljud för de boende. Med anledning av detta kommer våra hyresgäster vara berättigade till en ersättning. Detta betalas ut som ett engångsbelopp (avdrag på hyran) efter renoveringsarbetet. Ingen evakuering kommer att ske, under tiden kommer du som hyresgäst kunna bo kvar i lägenheten. Efter renoveringen

Versgatan 22-30 i Vivalla är en av de mest populära adresserna i området. Här finns en gård för hyresgäster över 55 år, kallad Gård 55. Det finns 75 lägenheter från två till fem rum och kök. I Vivalla är husen byggda i två våningar. Alla övervåningar har balkong och på nedre botten finns en rymlig uteplats. Förråden är belägna i trapphusen. På Versgatan 22 D finns en gemensamhetslokal, där de boende kan träffas. Där finns tillfälle till trevliga aktiviteter samt övernattningsmöjlighet.
Området:Ungefär fem kilometer nordväst om centrala Örebro ligger naturnära och barnvänliga Vivalla. Hit kommer du lätt med cykel eller buss. Bussen fortsätter till universitetet, vilket gör att Vivalla passar bra för studenter med familj. De flesta husen är tegelhus i två våningar där du antingen har balkong eller uteplats. Lägenhetsstorleken varierar mellan ett och fem rum och kök. Stadsdelen har också radhus på fyra eller fem rum och kök. Alla gårdar är bilfria.Mitt i Vivalla ligger centrum med ett stort, öppet och inglasat torg. Här hittar du all service, även ÖBOs bovärdskontor. Sommartid finns ett utomhusbad strax bredvid. I närheten av Vivalla ligger ett köpcenter med stormarknad med mera. Vivalla har också ett rikt föreningsliv med aktiviteter för alla åldrar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro