Visgatan 18A

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Visgatan 18A, Örebro
Hyrdes ut: 2017-01-01


Hyra:

5973 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

Välkommen till kvarteret Hjärstaskogen i den sydvästra delen av Vivalla! Härbor du i ett kvarter med klimatsmarta lösningar, med en öppen karaktär och medbostäder som har stor variation.

Bostäderna är renoverade olika mycket och varierar därmed i pris. En del harnya kök, andra ombyggda badrum, en del både nytt kök och badrum, medan några istort sätt ser ut som tidigare. En trappa upp har lägenheterna stora balkongeroch i bottenplan rymliga uteplatser.

Vi har tilläggsisolerat vindar, fasader och bytt fönster. Det är ocksåindividuell mätning av varm- och kallvatten.

De lägenheter som ligger på andra våningen har fått en ny större balkong ochlägenheterna i markplan har fått ombyggda uteplatser med nya plattor och nygräsmatta.

Området:Ungefär fem kilometer nordväst om centrala Örebro ligger naturnära och barnvänliga Vivalla. Hit kommer du lätt med cykel eller buss. De flesta husen är tegelhus i två våningar där du antingen har balkong eller uteplats. Lägenhetsstorleken varierar mellan ett och fem rum och kök. Stadsdelen har också radhus på fyra eller fem rum och kök. Alla gårdar är bilfria. Mitt i Vivalla ligger centrum med ett stort, öppet och inglasat torg. Sommartid finns ett utomhusbad strax bredvid. I närheten av Vivalla ligger ett köpcenter med stormarknad med mera. Vivalla har också ett rikt föreningsliv med aktiviteter för alla åldrar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro