Visgatan 2B

Örebro
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Örebrobostäder
Adress: Visgatan 2B, Örebro
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

5723 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

65 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:Välkommen till kvarteret Hjärstaskogen i den sydvästra delen av Vivalla! Här kan du bo i ett kvarter med klimatsmarta lösningar, med en öppen karaktär och med bostäder som har stor variation.
Nu hyr vi ut lägenheterna på Visgatan 2. Man kan inte se dessa lägenheter, då de är under ombyggnad.
Bobutiken kommer att kontakta de anmälda efter anmälningstidens slut.

Bostäderna renoveras olika mycket och varierar därmed i pris. En del har nya kök, andra ombyggda badrum, en del både nytt kök och badrum, medan några i stort sätt ser ut som tidigare. En trappa upp har lägenheterna stora balkonger och i bottenplan rymliga uteplatser. I några bostäder ser vi över ytskikten på golv och väggar. Mer information om det får du av Bobutiken den dag du väljer din bostad.

Vi tilläggsisolerar vindar, fasader och byter fönster. Vi installerar FTX-system (ventilation som återvinner värmen i inomhusluften och förvärmer tilluften utifrån).  Det blir också individuell mätning av varm- och kallvatten.

De lägenheter som ligger på andra våningen kommer att få en ny större balkong och lägenheterna i markplan får ombyggda uteplatser med nya plattor och ny gräsmatta.

Mer information finns HÄR:  www.obo.se/sv/Bostader/Vi-bygger/Visgatan-12-och-16/
Området:Ungefär fem kilometer nordväst om centrala Örebro ligger naturnära och barnvänliga Vivalla. Hit kommer du lätt med cykel eller buss. De flesta husen är tegelhus i två våningar där du antingen har balkong eller uteplats. Lägenhetsstorleken varierar mellan ett och fem rum och kök. Stadsdelen har också radhus på fyra eller fem rum och kök. Alla gårdar är bilfria. Mitt i Vivalla ligger centrum med ett stort, öppet och inglasat torg. Sommartid finns ett utomhusbad strax bredvid. I närheten av Vivalla ligger ett köpcenter med stormarknad med mera. Vivalla har också ett rikt föreningsliv med aktiviteter för alla åldrar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örebro