Visgatan C

Örebro
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Visgatan C, Örebro
Hyrdes ut: 2018-12-01


Hyra:

10563 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

112 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Närområdet:

I kvarteret Hjärstaskogen i Vivalla har vi skapat ett grönt kvarter med en ny, öppen karaktär och bostäder med variation. Nu har vi helrenoverat fem radhus på Visgatan 1, på fyra rum och kök i två plan, totalt 112,4 kvadratmeter. Bostäderna har en egen tomt med förråd och uteplats samt en liten entré mot norr.

Radhusen hyrs ut med kallhyra. Det innebär att du själv tecknar ett eget elavtal och betalar för uppvärmning, varmvattnet samt din hushållsel. Vi installerar en frånluftsvärmepump som hjälper till att reglera inomhustemperaturen och hålla nere din kostnaderna för uppvärmningen.

Här kan du läsa mer renoveringen http://www.obo.se/sv/Bostader/Vi-bygger/Visgatan-1/

Radhuset kan inte visas innan inflytt på grund av ombyggnation.


Området:Ungefär fem kilometer nordväst om centrala Örebro ligger naturnära och barnvänliga Vivalla. Hit kommer du lätt med cykel eller buss. De flesta husen är tegelhus i två våningar där du antingen har balkong eller uteplats. Lägenhetsstorleken varierar mellan ett och fem rum och kök. Stadsdelen har också radhus på fyra eller fem rum och kök. Alla gårdar är bilfria. Mitt i Vivalla ligger centrum med ett stort, öppet och inglasat torg. Sommartid finns ett utomhusbad strax bredvid. I närheten av Vivalla ligger ett köpcenter med stormarknad med mera. Vivalla har också ett rikt föreningsliv med aktiviteter för alla åldrar.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Örebro

Rapportera fel