Ringvägen 16

Örnsköldsvik
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ringvägen 16, Örnsköldsvik


Antal rum:

5 RoK


Beskrivning

Villa, Hus för korttidsboende i Husum
För info/bilder och bokning: www.villahusum.se
Hyr en komplett villa med rum för 1-7 personer i Husum. Är ni ett företag som jobbar med fabrikernas stoppveckor, är du på jobbuppdrag i trakten, är du på semester, då är detta ett perfekt boende i ett lugnt område.
Fakta om huset:
Huset är precis klart efter omfattande renovering.
Huset har 3 st sovrum på nedre botten och ett stort sovrum på övervåningen.
Fint kök fullt utrustat med kyl/frys, spis med fläktkåpa, diskmaskin, micro m.m. och helt nyrenoverat badrum med duschhörna och tvättmaskin. Ny duschkabin och nyrenoverad toalett finns även i källarvåning. Möjligheter till förvaring finns i källare/garage. Kommunal lekplats finns granne till tomten.
Andra faciliteter i huset är tv med 16 boxerkanaler i vardagsrum, tv med fria kanalerna i rum på övervåning, trådlöst internet, stor parkering utanför huset, uteplats med möbler, gasolgrill att nyttja vid uteplats under sommarmånaderna. Inbrottslarm/brandlarm finns monterat.
Huset är beläget i ett lugnt villaområde endast 1,5 km från Metsä Boards fabrik. 2,7 mil norr om Örnsköldsvik, 8,5 mil söder om Umeå och 3,2 mil söder om Rundvik. Nära till restauranger, mataffär och kiosk. Endast 1,2 mil till Ö-viks flygplats och 1,5 km till tågstation och Botniabanan.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örnsköldsvik