Bennets Väg

Örtagården
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bennets Väg, Örtagården
Hyrdes ut: 2021-08-31
Hyra:

7685 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

77 m2

Våningsplan:

3

Hyresvärdens beskrivning

På grund av rådande pandemi kan lägenheten inte visas på plats utan vi använder oss av digital visning. Lägenheten hyrs ut i befintligt skick.

Örtagården är en blomstrande och vital del av Rosengård. Här finns höga hus med strålande utsikt från de översta våningarna och lägre fastigheter mot gröna gårdar. Innergårdarna är överlag stora och gräsbevuxna. Området är helt bilfritt, vilket gör det mycket barnvänligt.
Lekplatserna och det stora Rosengårdsfältet ger utmärkta möjligheter till ett rikt uteliv. För den som vill engagera sig i föreningslivet finns många valmöjligheter för unga som gamla. Fritidsgård, ungdomens hus, barnverksamhet är några exempel. Den fina vattenlekplatsen uppskattas av barnen. I området finns friluftsbad, idrottsplats, tennisbanor, boulebana, och ishall.
Flera grund- och förskolor ligger i området. I Rosengårds centrum, som ligger på promenadavstånd finns bland annat bibliotek, mataffärer och diverse butiker, apotek, vårdcentral samt polisstation.

Kommunikationer:
Bussförbindelserna mellan Örtagården och resten av Malmö är goda. Buss 5, 31, 35 tar dig till de flesta platser i Malmö. Tåg går, med start i december 2018, från station Rosengård två gånger i timmen i vardera riktning. Det finns även cykelbanor till och från centrum och genom hela Rosengård. Med bil är det nära till Inre Ringvägen och Amiralsgatan.

Att bo hos Rosengård fastigheter
Som kund hos oss är du betydelsefull och vi vill att du ska trivas både med din lägenhet och med oss som hyresvärd. Därför anstränger vi oss lite extra för att erbjuda dig som bor hos Rosengård fastigheter många fördelar:

Bredband & Kabel-TV
MKB Net är standard i de flesta av våra lägenheter. Därefter väljer du själv internetleverantör. Idag finns sju oberoende leverantörer med olika hastighet och pris anslutna till MKB Net. I din hyra ingår vårt TV-basutbud. Utöver basutbudet finns ett digitalt tilläggsutbud med omkring 200 kanaler.

Hemförsäkring
Är obligatorisk att ha när man bor hos Rosengård fastigheter.
I samarbete med Länsförsäkringar erbjuder vi en förmånlig hemförsäkring med egendomsskydd, ansvarsskydd, rättsskydd, överfallsskydd och reseskydd. Denna kan även kombineras med allrisk- och privatolycksfall.

Inflyttning
Det datum som presenteras i Ledig fr.o.m. är det datum som vi skriver kontrakt från.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Örtagården

Rapportera fel