Flöjbergsvägen 7

Orust
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Flöjbergsvägen 7, Orust


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Etagevåning vid havet i Bohuslän
Ljus etagevåning med fantastisk utsikt över hav och land, belägen i Nösund, på den Bohuslänska kusten, finnes. Nösund ligger ca. en timmes bilresa från Göteborg och 40 min. från Uddevalla, på Orust. Lägenheten är smakfullt designat, ljus med många och stora fönster mot havet, öppen planlösning, takhöjd på ca. 7 meter och 120 kvm.

Altan på ca 20 kvm på ena sidan av huset med utemöbler, grill, utsikt mot hav och berg. Ytterligare en mindre finns som vetter mot havet den också, dock mindre. Sovmöjligheterna finns på övre plan och består av två större sovrum med varsin egen toalett. På övre plan finns även plats för ett litet kontor. På entréplan/bottenplan finns hall, kök och vardagsrum, samt ett större badrum, helkaklat med dusch, toalett, tvättmaskin och torktumlare.

Endast 300 m till bad. Grilla på någon av altanerna med utsikt över havet och berglandskapet, fiska, simma i havet, eller vandra i bergen. Det finns en tennisbana i byn, eller spela golf på Mårlanda Golfbana i närheten av Nösund. Det finns en restaurang med SPA och bar, Nösunds Värdshus HavSbadSpa, ett stenkast ifrån lägenheten där de även har mycket livemusik och bra mat. Det finns två badplatser i området och fina promenadvägar.

Vägbeskrivning:
Från Göteborg kör E6 mot Oslo tills ni kommer till Stenungsund, där svänger ni av, står även Tjörn Orust. Ta höger i den första rondellen och sen rakt fram i nästa. Följ skyltar mot Orust. Ni kör över en bro, rakt fram i rödljuset som kommer efteråt och rakt fram i nästa rondell. Följ vägen tills ni kommer till Varekil där svänger ni av vänster vid en statiolmack mot Ellös. Följ den vägen tills ni kommer till Tegneby där svänger ni av vänster mot Nösund vid en preemmack. Följ vägen tills ni kommer kommer till Nösund och ser vattnet. Där kommer en trevägskorsning som ni kör rakt fram i och sen är det direkt vänster innan det vita huset som det står fotvård på. Följ vägen upp så ser ni två svarta hus på toppen, det på höger sida är det, ni får svänga vänster vid brevlådorna för att komma hit.

Hyrs ut omgående på årsbasis.
Hyra 10 000kr/mån inkl. el, VA och sophantering.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Orust