Svanesund

Orust
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Svanesund, Orust

Hyra:

12500 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

177 m2


Beskrivning

Modern villa med utsikt över skog, land & hav
Villan är på totalt 177 kvm, fördelat på ett plan. Det finns tre sovrum, 2 badrum, ett TV-rum/ vardagsrum och ett stort gemensamt kök och vardagsrum med en härlig kamin. Ryggåstak i kök, vardagsrum i kombination med fönster från golv till tak ut mot mark och hav ger ett fantastiskt ljust och luftigt rum att vistas i. Utsikten ut mot naturen är ett vackert varierande skådespel varje dag. Det finns ett separat rum för klädvård med tvättmaskin och torktumlare. Flera uteplatser ger möjlighet att fånga solens strålar från tidig morgon till sena kväll.

Området är lugnt och villan ligger högt beläget i slutet på en väg med återvändsgränd. Det finns både året runt- och sommarboende grannar och omgivningarna passar den som gärna tar en promenad både vid havet och i skogen. Det finns flera härliga bad- och fiskeställen på promenadavstånd.

15 minuters promenad leder dig till kommunala förbindelser för att ta sig vidare till Stenungssund (20 min med bil), Uddevalla (40 min med bil) eller Göteborg (50 min med bil) mm. Det finns även pizzeria, mataffär, bankomat, apotek på ca 2 km avstånd från huset.

Bostaden uthyres möblerad fr.o.m. oktober 2016 till april/maj 2017. Vi kan diskutera datumen för vad som passar bäst. Grundhyran är 12 500 kr/mån och det ingår bredband (fiber) samt försäkring och sophämtning. Tillkommer gör sedvanliga driftskostnader, dvs. värme (bergvärme finns), el, vatten/avlopp (ca 2 200 kr/mån)

Du som hyr är skötsam, har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar samt kan presentera goda referenser. En månadshyra kommer att tas som deposition.

Välkommen att höra av dig med intresseanmälan via mejl!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Orust