Florettvägen 2

Österåker
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Florettvägen 2, Österåker


Hyra:

19000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

157 m2


Beskrivning

Charmig villa på höjd nära havet
Uthyres i två år från 13 augusti 2016.

Ligger i Åkersberga i Österåkers kommun (på gränsen mellan Österskär och Margretelund), 800 m från Roslagsbanan (Tunagård närmaste station, tar 35 min in till Tekniska med snabbtåget) och 150 m från havet.

Huset är byggt 2001 men i gammal sekelskifte-stil och har 2.70 i takhöjd med spröjsade stora fönster. Det ligger på en hög höjd så det är ljust och fint och har en naturtomt med klippor, gräsyta, äppelträd, björkar och flera andra träd och en lekstuga och ett äldre förråd. Det har två våningar och en rymlig vind ovanpå det, dock inget garage men gott om plats att ställa bilen (bilar) ändå.

Det är på 157 kvm med 5 rum, öppen kökslösning ut mot matsal och vardagsrum samt ett bibliotek/gästrum/extrarum på bottenvåningen, samt badrum och tvättstuga och hall. På ovanvåningen ett stort halvrunt fönster ut mot omgivningarna, ett vardagsrum/TV-rum, ett sovrum, ett större barnrum och ett stort badrum med badkar, dusch och bastu samt två balkonger.

Det ligger ca 1 km från Åkersberga centrum som har en hel del restauranger, en bio, ett 80-tal affärer både i en inomhusgalleria och kring ett torg. Det ligger också nära simhall, fotbollsplan och naturområden både längs med havet och skogar/friluftsområden. Finns flera förskolor och skolor i området och många barn.

Vi gillar verkligen området som är kuperat och med slingrande småvägar, med havet ständigt närvarande, väldigt blandade hus och en skön känsla.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Österåker