Skärgårdsstadsvägen 35

Österåker
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skärgårdsstadsvägen 35, Österåker


Hyra:

23000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

163 m2


Beskrivning

Villa nära havet i Roslagen
Välhållen villa byggd för åtta år sedan med exklusiva materialval.

Villan är belägen nära hav med badstrand, båthamn, fantastiska löparspår och promenadstråk längs vattnet men även i skogen. Tomt på 3 000 kvm, var av halva är skogstomt, vilket gör att den ligger för sig själv och ger ett idylliskt intryck. Mycket familjevänligt med plats för lek på gräsmatta. Lugnt och trivsamt område samt nära till för- och grundskola.

Villan är en enplansvilla med fyra sovrum. Ett sovrum är utformat som en suite med ett dressingroom och badrum med både badkar och dusch. Två rymliga barnrum och ett tredje rum som används som gästrum men som även rymmer en dubbelsäng. Ytterligare ett rymligt badrum/gästtoalett med badkar. Vardagsrum och kök i öppen planlösning, taket är öppet upp till nock. Hela huset värms upp med golvvärme.

Villan har terasser åt alla håll, både på villans fram- och baksida. Det finns även ett mindre hus på tomten som är inredd med bastu, toalett och dusch. Där finns även en dubbelsäng och går därför utmärkt att använda som gästhus. På tomten finns även en pool och ett dubbelgarage med verkstad.

Enkelt med kommunikationer. Buss stannar strax utanför huset och åker in till Åkersberga.

Bostaden hyrs ut fullt möblerad. Det går att ställa av möbler i dubbelgaraget om hyresgästen önskar hyra med färre möbler.
Hyran avser kallhyra.

För fler bilder, klicka på länk:

https://www.samtrygg.se/stockholm/akersberga/smedb y/akersberga---5-rok---12-man---23-000-kr-man

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Österåker