Skarpängsvägen, Hästängsudd

Österåker
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skarpängsvägen, Hästängsudd, Österåker


Hyra:

28500 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

210 m2


Beskrivning

Villa Hästudden med vidunderlig sjöutsikt
Villa Hästudden, boende med hög livskvalitet!

Stora strövområden i lantlig skärgårdsmiljö. Nära till båtliv och natur. En helgtur till Vaxholm eller handling i fräscha Täby Centrum. Allt finns inom nära räckhåll.

Välkommen till detta arkitektritade hus från 1994 (2000) om totalt ca 210 kvm som har ett högt läge ut mot vattnet mitt emot Resarö. Från tornet har du en 180 gradig vidsträckt sjöutsikt i sydost läge. Solen når runt hela den ca 3000 m2 stora tomten till sena kvällen. Villan har en öppen planlösning med många unika detaljer.

3 öppna spisar, 4 sovrum, högt i tak, 5-6 meter, med synliga takbjälkar och detaljerade snickeridetaljer. Stort badrum med bastu. 20 meter till bad och båtbrygga.

På tomten finns även ett nyrenoverat gästhus med öppen spis, vardagsrum, inglasad isolerad veranda, splitternytt kök och ett sovrum.

Från parkeringen vid garaget når du huset via grusgången. På vägen upp passerar du gästhuset, några fruktträd och fina grönytor att vistas på under den varmare delen av året. Via tornets undervåning, som fungerar som hall, kommer du in i huset med kök och matplats och öppen spis.

I den öppna planlösningen som gränsar till salongen, med öppen spis, når du även ett mindre vardagsrum, även det med öppen spis, master bedroom, badrum och tvättstuga. På övervåningen finner du först tornrummet med magnifik utsikt mot Resaröfjärden, ett badrum och 2-3 sovrum alternativt allrum hur du nu väljer att möblera övervåningen.

2 stora uteterrasser för att ta vara på alla soltimmar i öster såväl som på väster sida om huset skapar utmärkta umgängesytor för din familj.

Varmgaraget rymmer 2 bilar och parkeringen ytterligare 5 bilar om man har gäster på besök.
Huvudfastigheten har bergvärme, kommunalt vatten och avlopp.

Buss till tunnelbanan i Mörby Centrum på 7 minuters gångavstånd från fastigheten.
Roslagsbanan nås med bil på ca 10 minuter och Stockholm på ca 35 minuter.

Hela hyreskontraktet omfattar Villa Hästudden på ca 210 m2 enligt ovan, gästhus ca 30 m2, dubbelgarage ca 38 m2, större förråd/vedhus ca 20 m2 och den mysiga trädgården på ca 3000 m2.
Avsikten är att hyra ut på ett längre kontrakt, 2-3 år utgör inget hinder. Kreditupplysning utan anmärkningar. Goda referenser och förskottshyra är en förutsättning.

28.500 kronor per månad exklusive el, vatten, sophämtning etc.

Tillträde 1 november 2016. Var god respektera visning enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att trivas i Villa Hästudden!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Österåker