Allégatan

Östersund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Allégatan, Östersund


Hyra:

3769 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

30 m2


Beskrivning

Lägenheter uthyres
Två lägenheter i mindre privatägt flerfamiljshus i Odenslund uthyres. Båda lägenheterna ligger på tredje våningen, hiss finns inte.

Lägenhet 1 är ca 30 kvm och uthyres från och med den 1 augusti. Hyran är 3669 kr/månad. I hyran ingår värme till radiator, tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ombesörjer hyresgästen själv.

Lägenheten är ett rum med köksdel, en mindre sovalkov och badrum. Den har genomgående fina ytskikt med ekparkett då den helrenoverades hösten 2015. Köksdelen är utrustad med induktionshäll med två plattor, varmlufts ugn, kolfilterfläkt och ett mindre kylskåp med frysfack. Badrummet är helkaklat med elektrisk golvvärme, toalett och dusch.

Lägenhet 2 är ca 30 kvm och uthyres från första halvan av september. Hyran är 3769 kr/mån. I hyran ingår värme till radiator, tillgång till tvättstuga och förråd. Hushållsel ombesörjer hyresgästen själv. Önskas bilplats med motorvärmare finns det att tillgå för 250 kr/månad.

Lägenheten är ett rum med hall, köksdel och badrum. Den har genomgående fina ytskikt med ekparkett då den helrenoverades våren 2015. Köksdelen är utrustad med spis med glaskeramikhäll, fläkt och fyl-/frysskåp. Badrummet är helkaklat med elektrisk golvvärme, toalett och dusch.

Huset ligger ca 1,5 km från centrala Östersund och lägenheterna lämpar sig väl för dig som veckopendlar till Östersund.

Själva huset är ett flerbostadshus med fem lägenheter och vi som äger huset bor i en av dessa. Utvändigt finns uteplats och gräsmatta som fritt disponeras av alla boende i huset. Önskas bilplats med motorvärmare finns det att tillgå för 250 kr/månad.

Vi lägger stor vikt vid våra hyresgästers personlighet och vill därför att du som är intresserad skickar en intresseanmälan i ett mail till oss. I mailet anger du vilken lägenhet du är intresserad av samt ditt namn, födelseår, telefonnummer och en beskrivning av vem du är tillsammans med kontaktuppgift eller referens från tidigare hyresvärd. Ange även om du är intresserad av bilplats. Aktuella hyresgäster kontaktas sedan för visning.

Om du efter vårt möte skulle vara intresserad av lägenheten kommer vi innan eventuellt kontrakts skrivs att beställa en kreditupplysning på dig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Östersund