Alpvägen

Östersund
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Alpvägen, Östersund


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Hus på Frösön under Storsjöcupen /långtids
Hus i två våningar högst upp på Hornsberg, Frösön, med utsikt över stan. Uthyres dels under Storsjöcupen, dels långtidsuthyrning fr.o.m. t.ex. augusti.

Huset i sig är på 208 kvm inklusive garage. 180 kvm inkluderar tvättrum och omöblerad gillestuga nere. Uppe finns tre rum och kök, inklusive stort vardagsrum. Nere finns två rum och litet kök. Kök finns alltså både uppe och nere; förvisso sparsamt utrustat men fullgott för att tillaga mat. Disk- och tvättmaskin finns uppe.

Nere finns separat toalett samt dusch med bastu. Uppe finns badrum med toalett och dusch.

Fem sängplatser finns att tillgå: uppe finns en 90-100 cm bred säng, nere två stycken 90-100 cm samt en 120-140 cm som dessutom har en utdragbar madrass. Utöver det finns gott om yta att lägga ut luftmadrasser på.

Balkong finns uppe på baksidan och vetter mot sjön och stan. Altan finns på framsidan med utemöbler. Stor gräsmatta på baksidan med plats för utomhusaktivitet. Det finns dessutom ett berg att klättra på om inte gården kan hjälpa rastlösheten.

Det finns gott om plats att parkera på framför huset.

Det finns busshållplats på parallellgatan nedanför, annars ca 20-25 minuters promenad för att nå centrum.

Städning ingår ej. Dammsugare finns att tillgå. Sängkläder och handdukar medtages själv.
Husdjur är ok, men eventuell rökning måste ske utomhus.
Ovanvåningen är rullstolsanpassad.

För hyra under Storsjöcupen gäller hyra på 10 000 + deposition på 3000 = 13000kr betalas vid överlämning av nyckel och lägenhet. 3000 återfås när lägenheten lämnas tillbaka i befintligt skick. Kontrakt skrivs.

För långtidsuthyrning vore huset perfekt till exempel för studenter som gärna bor i lag men inte vill trängas på liten yta; fyra personer kan bo bekvämt i huset i varsina rum. Månadshyra inte bestämt ännu.

Om du är intresserad vare sig för hyra under Storsjöcupen eller senare så hör gärna av dig via mail med planerade ankomst- och avresedatum.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Östersund