Björkbackavägen 3, 2v

Östersund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björkbackavägen 3, 2v, Östersund


Hyra:

2850 kr

Antal rum:

1 RoK


Beskrivning

Rum i fin 3:a väntar på hyresgäst
Hej!

Vi söker en en lugn, skötsam person som vill bo i en stärkande, kreativ och lugn boendemiljö tillsammans med oss i vårt lilla kollektiv i centrala Östersund. Ett rum finns nu ledigt i lägenheten som har 3 rum.

I ett rum bor jag Elisabetta och jag är en 28-årig tjej som ursprungligen kommer från Italien. Jag jobbar i Östersunds kommun som modersmålspedagog och på lördagar som kulturarbetare på Regionalt DesignCentrum.

I det andra rummet bor jag Daniel, och jag är en glad 45-årig man som har eget företag inom styrkebaserad utveckling. Jag undervisar också åt Mittuniversitetet och finns mestadels i Stockholm när jag inte är i Östersund och Jämtland Härjedalen för att arbeta.

Det tredje rummet väntar nu på dig. Det passar perfekt för dig som är student, doktorand, pendlare eller dig som arbetar. Vi ser gärna att du är intresserad av utveckling av människor, idrott, hälsa, kultur, miljön och naturen, vilken du också har gångavstånd till från lägenheten.

Du är varmt välkommet att flytta in hos oss från januari 2016. Rummet kan fås möblerat med säng och skrivbord om så önskas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Östersund