Eriksbergsvägen

Östersund
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Eriksbergsvägen, Östersund


Hyra:

11800 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

97 m2


Beskrivning

Stilfull unik 4:a Karlslund
Charmig och mycket fin 4½ med centralt och lugnt läge i populära Karlslund. Helt renoverad 2014 med generösa utrymmen. Våningen är belägen i markplan, med egen entré och med en egen altan. Lägenheten är indelad i ett större och ett mindre sovrum, matrum, vardagsrum, kök, möblerbar hall, badrum, walk in closet och separat toalett. Ett extra ½-rum kan användas t ex som läshörna eller hemmakontor. Köket är rymligt med stor matplats och det är omsorgsfullt renoverat med helt nya vitvaror och vackra skåpluckor med flera belysta vitriner. Högt i tak, spegeldörrar och trägolv i alla rum. Kakel och klinker i badrum.
Det här är 20-tals lägenheten som andas New England med ett unikt läge och kvalitativt boende. Nära till staden men också till rekreation.
Ett väl underhållet flerfamiljshus för tre familjer med stor gård och möjlighet till egen parkering med motorvärmaruttag. Njut av en uppvuxen trädgård där du kan ha en egen liten odling i anslutning till din uteplats.
Stort förråd finns i källaren. Tillgång till gemensam tvättstuga. Utrymme finns även för egen tvättstapel i badrummet. Ej rökning eller husdjur. Första handskontrakt.
Utförligt prospekt kan mailas/ skickas. Lägenheten är möjlig att hyras från juli/augusti 2016.
Blir du vår nya hyresgäst?
Välkommen med intresseanmälan önskar
Anna-Lena & Ulf

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Östersund