Optand 923

Östersund
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Optand 923, Östersund

Hyra:

3000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

90 m2


Beskrivning

Del i hus uthyres omgående
Huset känns lite tomt nu när sambon pluggar borta några år och jag själv sällan heller är hemma då jag jobbar långa pass utanför stan som repklättrare. Hyr därför ut rum omgående och du får tillgång till hela huset, tomt med gräsmatta och trädgård, grillplats, bilparkering osv. Huset ligger lantligt i Optand 10 km från Östersunds centrum nära till natur och friluftsliv. Bra cykelväg finns och busshållsplats ett stenkast nedanför med täta avgångar en kvart från stan.
Huset då; på övre plan finns hall, wc/duschrum, vardagsrum, kök med diskmaskin, micro osv, matrum och ett ledigt sovrum. Inglasat uterum. På souterängplanet med ingång även där finns ett till ledigt sovrum, äldre badrum/wc, förråd och tvättstugan osv.
Hyran är 3000 kr/mån för en person och allt ingår såsom vatten, värme, el och wi-fi osv. Villan är möblerad, dock ej sovrummen för tillfället så utrymme finns för egna möbler där. Skulle det behövas kan det säkert ordnas fram viss möbel. Villkoren är inte huggna i sten så vi kommer överens och löser situationen beroende på om du är själv eller om ni tex är ett par/kompisar på något sätt.
Tycker du det är roligt och är händig finns såklart saker att hjälpa till med på gården och huset, men vill du bara bo och mysa in dig går det bra också.
Ser fram emot lite liv i huset, dock hyfsat skötsamt sådant och där hyran betalas i tid. Hör av dig på förslagsvis mail och beskriv dig/er själv, hur du är som person och läget så bestämmer vi tid för visning och mer info runt mig och ev. annan boende.
Mvh Morgan

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Östersund