Storgatan 49

Östersund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Storgatan 49, Östersund


Hyra:

3700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

76 m2


Beskrivning

Inneboende i vår centralt i Östersund
Lägenheten är en stor, ljus 2:a på 76 kvm och högt till tak. Centralt läge i ett av trähusen på Storgatan, i ett lugnt område. Fönster mot innergård och gatan utanför.

Fullt möblerad så det är bara att flytta in som du är. Då det är en 2:a uthyres vardagsrummet som sovrum. Så har jag själv hyrt tidigare och det fungerar jättebra! Där finns en 1.20-säng, TV, piano, soffa m.m (säng och piano är inte med på bilden). Köket är stort med en köksö i mitten och ett stort köksbord med plats för 8-10 pers. Mycket plats för förvaring. Diskmaskin och tvättmaskin finns i lägenheten. Tillgång till förråd i källaren.

Hyran är på 7400 kr, d.v.s. 3700 kr/person. El och internet tillkommer på ca 200 kr/person. Inflyttning kan ske från mitten av januari till början av februari och uthyrningen gäller i första hand under våren. Om du önskar hyra även under sommaren och eventuellt hösten så kan det vara möjligt!

Jag som blir din kombo är läkarstuderande och kommer att läsa min sista termin i Östersund, via Umeå Universitet, till våren.

Hör gärna av dig!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Östersund