Björkebergsvägen 4

Partille
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Björkebergsvägen 4, Partille


Hyra:

13000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2


Beskrivning

Nyproducerad 2:a i Sävedalen med hög standard
Nu hyr vi ut en nyproducerad, fullutrustad 2-rumslägenhet i ett härligt villaområde med närhet till Göteborg City, kommunikationer och natur.

Lägenheten ligger högt belägen i attraktiva Sävedalen i ett villaområde från 20-talet med välskötta trädgårdar, stora tomter och vidsträckt utsikt över Säveåns dalgång.

Vi tror att du som söker kanske behöver en bostad i Göteborgsområdet för ett längre jobbuppdrag. Eller så tilltalas du av tanken på villaliv men föredrar att bo bekymmerslöst i en bekväm lägenhet med hög standard.

Du blir den förste att bo i lägenheten som är fullutrustad med allt som behövs för ett bekvämt boende. På den egna uteplatsen njuter du av kvällssolen, bilen parkerar du på privat parkeringsplats och med Öppen fiber får du snabb uppkoppling för jobb och nöjen.

Lägenheten har separat entré och ingång. Innanför hallen med gästtoalett finns ett öppet, ljust vardagsrum med stora fönster, matplats, umgängesdel med soffgrupp och en 48-tums Sony SMART-tv med Chromecast. Längs vardagsrummets ena vägg löper ett generöst utformat och fullutrustat kök med inbyggda vitvaror från bland annat Bosch och Siemens. Från vardagsrummet går du rakt ut till den egna uteplatsen med trädgårdsmöbler och möjlighet att grilla. I sovrummet står en 160 cm kontinentalsäng och rikligt med garderober. Från sovrummet går du direkt in i ett helkaklat badrum med takdusch och inbyggd kombinerad tvätt/torktumlare.

Inom några minuters promenadavstånd hittar du lokala restauranger, butiker och service samt busshållplats. Med kollektivtrafiken är du i Göteborg City på ca 10 minuter. Med bil tar det ca 5 minuter. Inom promenadavstånd ligger Göteborgs största friluftsområde Skatås med oändliga möjligheter till friluftsliv, bad och motion. Allums och Torpavallens Köpcenter, Östra sjukhuset och Partille Centrum ligger alla inom promenad-/cykelavstånd. Landvetter Flygplats ligger 20 minuters bilresa bort.

Lägenheten är rök- och husdjurfri. Max 2 personer.
I hyran ingår el, värme, vatten, avfallshantering, parkering och Öppen fiber 100 Mb.

Maila din ansökan och berätta lite om dig/er som ska bo i lägenheten:
- Önskad inflyttningsdatum/hyresperiod
- Sysselsättning
- Fritidsintressen

Tillträde kan ske omgående och enligt överenskommelse. Innan kontrakt skrivs kommer kreditprövning göras. 2 månadshyror tas ut i deposition.

Planskiss och fler bilder kan mailas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Partille