Gamla Kronvägen

Partille
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamla Kronvägen, Partille
Hyrdes ut: 2021-06-28
Hyra:

12305 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

55 m2

Beskrivning

Möjligt att hyra depositionsfritt genom Samtrygg!
________________________________________________________________

Snabbast bokar du visning genom att följa denna länk till samtrygg.se:
https://www.samtrygg.se/object/lievhvcu9sxwuzbjxudh/vastra-gotaland/partille/gamla-kronvagen-49/2-rok?utm_source=blocket&utm_medium=referral
Här hittar du även fler bilder och mer info.
________________________________________________________________

Välkommen till en stilren och välplanerad tvårummare i gavelläge som nyproducerades 2019. Lägenheten har genomgående träparkett och vita väggar som gör det lätt för inredning samt stor balkong i österläge. Lägenheten har öppen planlösning i kök och vardagsrum som gör det lätt att ha vänner och familj på besök samtidigt som du lagar mat i det fräscha köket. I lägenheten finns alla förnödenheter såsom kombinerad tvättmaskin och diskmaskin.

Föreningens innergård är inget som hör till det vanliga. Här återfinns ett stort växthus, odlingslådor, kryddträdgård och lekplats som disponeras för de boende. I byggnaden på markplan återfinns matbutiken Coop och flera småbutiker. Runt hörnet ligger gymmet STC och över gatan Padelfabriken för den som ägnar sig åt racketsport. Ett stenkast från porten ligger busshållplatsen. Ett mycket bekvämt boende samt område för vem som helst.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Partille

Rapportera fel