Gamla Kronvägen 19A

Partille
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gamla Kronvägen 19A, Partille


Hyra:

5600 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2


Beskrivning

Stort rum uthyres i ny lägenhet
Lägenheten ligger mitt i Partille Centrum, med Allum, Ica, Willys, Apoteket, Systemet, Biblioteket med absolut max 4-5 min gångavstånd. Lägenhetshuset är byggt för ca 5-6 år sedan, så allt är väldigt nytt och fräscht. Vi hyr ut det mindre sovrummet till en kille på 25 år just nu, det är det större sovrummet med gråa tapeter som vi vill hyra ut.
Rummet är på ca 18 m2 (uppskattningsvis) plus walk-in-closet på ca: 3 m2 (får plats med spjälsäng där inne om man vill ha ett litet sovrum till ett barn). Du får självklart tillgång till köket där det finns stor kyll/frys med gott om plats, diskmaskin, micro, och resten av det ni ser på bild. Självklart även allt annat som ett kök vanligtvis är utrustat med (stekpanna, glas, bestick tallrikar m.m.).
Du får även tillgång till vardagsrum, stor inglasad balkong, hallen för skor/jackor, alla förvaringsutrymmen samt badrum som är helkaklat med tvättmaskin och torktumlare samt torkställ. Källarutrymmet går att diskutera eller dela av så att ni kan ställa saker där med. Det finns även barnvagnsrum och cykelförråd. Vi ska flytta till en annan lägenhet och hyr ut denna under uppsägningstiden. Vi kommer att hyra ut den möblerad. Vi hyr ut till antingen en eller två personer men dessa två ska kunna sova i samma rum i så fall.

Från den 12 november blir även det andra rummet ledigt. Man kan då välja att vi letar upp en ny inneboende, eller att man vill ha hela stället själv, men betalar då 10.200 kr/ mån.

VI TAR INGA EXTRA PENGAR FÖR ATT HYRA UT DEN.

Vår yra är på 9800kr och dom extra kronorna är för el, tv, bredband och försäkring. Välkommen att kontakta oss om du/ni är intresserade och vill komma och titta.

Vi kommer att använda oss av boplats kontrakt så det är det som gäller eller enl. ök för båda parters skull.

Mvh Elin och Isak Nordin

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Partille