Himlastegen

Partille
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Himlastegen, Partille


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Rum i toppfräscht studentboende
Rum i toppfräscht studentboende uthyres tillsvidare

Du hyr ett ljust och luftigt låsbart rum och delar stort fullutrustat kök, vardagsrum, badrum, tvättstuga och uteplats med tre andra tjejer som studerar. Hela boendet på totalt ca 100 kvm är nyrenoverat, ljust och stilrent. Tidstypiska detaljer från sekelskiftet med rejäl takhöjd, fina stuckaturer och kakelugnar.

Studentboendet är beläget i ett mycket lugnt villaområde med fyra minuters promenad till Partille centrum där all tänkbar service finns samt Allums köpcentrum med över hundra butiker. Med närmsta hållplats ca 100 meter från huset tar du dig till Centralstationen med kollektivtrafiken på 10 minuter. Badsjö och friluftsområde finns i närheten.

Rummen är utrustade med säng, garderob, skrivbord och stol. De är olika stora upp till 17 kvm och hyrs ut för mellan 3700 och 4500 kr/månad. I hyran ingår, el, vatten, värmen, wifi och gemensamma förbrukningsartiklar såsom diskmaskinstabletter, rengöringsmedel och toalettpapper etc. Rummen hyrs ut från 1 september med möjlighet till tidigare inflyttning. Deposition på 5000 kr krävs och återfås när du flyttar ut.
Vi kommer att vara väldigt noggranna med att hitta rätt personer till boendet för att du ska trivas så bra som möjligt. Vi söker dig som är tjej och pluggar eller ska börja studera till hösten, kanske flyttar du hit från annan ort och vill bo tillsammans med andra i samma situation. Naturligtvis är du en ansvarsfull, skötsam och trevlig person som vill bo med likasinnade.

Vi tar emot intresseanmälningar via mail, vänligen berätta lite om dig själv, vad du ska plugga och hur länge.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Partille