Skogsduvevägen 9

Partille
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Skogsduvevägen 9, Partille


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

207 m2


Beskrivning

Radhus under event mm Gothia / Partille cup
Välkomna till en lugn gata i Furulund, Partille, strax öster om Göteborg. Vi vill hyra ut vårt rymliga radhus på tre våningar till trevliga personer under 25/6-24/7 (framförallt bra boende för familj/er under ex Partille och Gothia cup - ex vecka 27 och 29). Huset är på 6 rok, med plats för 6 vuxna ev fler (varav 2 personer i bäddsoffa i separat rum) + en juniorsäng. Möjlighet till 2 extramadrasser, spjälsäng och barnstol/ar finns.
Balkong från det rymliga köket med morgonsol och altan i västerläge med kvällssol. Tillgång till diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. Två badrum med dusch resp badkar. Tillgång till Wi-fi.

Bra kommunikation med närhet till busshållplats med flera alternativ. Det tar bara 20-30 min med buss till centralstation, Heden resp Korsvägen. Med bil tar det ca 18 min till både Heden, Korsvägen, Kviberg och Skatås.
Garage med plats för 1 bil och på uppfarten plats för 4 bilar.

Bara 15 min promenad bort ligger Kåsjöns badplats med bryggor, hopptorn, klippor och barnvänliga sandstränder. Precis nedanför backen ligger Prästtjärn med fina promenadstigar, grillplatser och möjlighet till ett kvällsdopp.

Närhet till mataffär och inte långt bort ligger Allum köpcentrum med trevlig shopping och restauranger.

Pris per vecka 10.000 kr. Vill du hyra per natt eller längre period diskuterar vi priset. Fler bilder går förstås bra att få mailade till sig.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Partille